Kontakt
posetioci


Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara

Trakaste PVC zavese

Čvarex Stara Pazova - Domaći čvarci

spmarketi

Pvc vrta za pse

Montel - Mali Iđoš

Kompas - Novi Sad

Pastai testenina - Novi Sad

Vinarija Zvonko Bogdan

KISS paprika  - Bezdan

Ivašped transport - Subotica

Šlep služba Živković - Novi Sad

Naša misija

Cilj nam je da budemo spona između onih koji nude, i onih koji traže, bilo da je reč o uslugama ili proizvodima. Ako imate svoju firmu, i želite da je predstavite velikom broju korisnika interneta, ovo je pravi način da se Vaš glas čuje.
Portal je baza aktivnih poslovnih subjekata, razvrstanih po kategorijama delatnosti koje obavljaju..
Na portalu se predstavljaju mala i srednja preduzeća koje žele da se prošire tržište i povećaju svoj promet.Pozicioniranje na portal ima višestruku funkciju:

• Upoznavanje potencijalnih kupaca sa ponudom svih proizvoda ili usluga
• Laka dostupnost i informativnost
• Transparentnost i jednostavna reklama Vašeg poslovanja.
• Izgradnja online reputacije

Navedene stavke predstavljaju prvi i jedan od najbitnijih koraka ka sklapanju eventualnog posla Vaše kompanije sa potencijalnim klijentima.
Posetioci do portala vojvodinaweb.com najčešce dolaze ciljanom pretragom pretraživača poput Google-a, čime opravdano postaju potencijalni kupci robe i usluga ili poslovni partneri svim klijentima koji svoje poslovanje predstavljaju na ovom portalu. Laku dostupnost i informativnost smo postigli Google optimizacijom našeg web sadržaja, odnosno pozicioniranjem svih ključnih reči koje se odnose na poslovanje naših klijenata.


Pravila koriscenja sajta

Vlasnici sajta vojvodinaweb.com ne odgovaraju za bilo kakvu štetu, nameru ili ponudu od strane drugih osoba nastalu usled objavljivanja podataka iz oglasa oglasivača. Sajt je namenjen punoletnim licima i ne snosi nikakvu odgovornost za bilo koje postupke nastale usled korišćenja istog.
Sadržaj objavljen na našim stranicama, isključiva su odgovornost osobe koja je taj sadržaj objavila. Sajt vojvodinaweb.com ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti, potpunosti i istinitosti oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za kvalitet, sigurnost i legalnost ponudjenih proizvoda i usluga, ali se obavezuje da podatke korisnika neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. 
Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika i oglasivača rešavaju se isključivo izmedju korisnika i oglasivača. Sajt vojvodinaweb.com nije odgovoran za štetu bilo koje vrste nastalu kao posledica takvih odnosa. 

Prilikom korišćenja stranica sajta vojvodinaweb.com dužni ste da obezbedite istinitost podataka u oglasima koje postavljate i prihvatate odgovornost za istinitost podataka koje ste postavili na stranama sajta vojvodinaweb.com

Vojvodinaweb.com
web stranice vojvodine Najve?i Poslovni adresar Vojvodine Najve?i Poslovni adresar Vojvodine Najve?i Poslovni adresar Vojvodine vojvodina vojvodinaweb nekretine biznis gradjevinarstvo auto poljoprivreda turizam media zdravstvo trgovina banke industrija sport lepota, poslovni adresar vojvodina, poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,poslovni adresar vojvodina,
2012 © Vojvodinaweb.com | created by: ggwebsite.com